My Wine Society

Izgradite vinocentričnu zajednicu povezivanjem sa vinarijama i kolegama ljubiteljima vina. Otkrijte nove vinske regije, planirajte svoju sledeću avanturu podstaknutu degustacijom i upoznajte se s događajima iz blizine i dalje.

Vivino

Sve što vam treba je vinska etiketa za pregled, katalogizaciju i kupovinu bezbrojnih boca. Uključuje pristup profesionalnim beleškama o degustacijama, cenama i uparivanjima hrane. Takođe može da prati šta ste pijuckali i šta vas čeka u podrumu.

Delectable

Delom vinski časopis, delom obrazovni resurs. Pratite vrhunske somelijere i vinare, pronađite posebno selektovane liste boca, pregledajte kritike i kupite vino direktno sa telefona.

Wine Ring

Patentirana tehnologija veštačke inteligencije (AI) uči vaše sklonosti i razvija se sa svakom upotrebom. Samo ocenite sve što želite, a aplikacija neka uradi sve ostalo. Pratiće sviđanja i nesviđanja, preporuke stručnjaka i čak predložiti poklone za druge korisnike sa kojima se povežete.

Wine-Searcher

Pristupite naizgled beskrajnoj enciklopediji pića, i potražite vina, uporedite cene i pronađite obližnje prodavnice za kupovinu boca.

Hello Vino

Nakon što popunite brzu anketu, vaš „virtuelni asistent za vino“ kreira personalizovane izbore koje možete pretraživati koristeći faktore kao što su raznolikost, stil, prilika ili uparivanje hrane.

Tipple

Naučite da degustirate vino kao profesionalci. Pošaljite fotografiju onoga što pijete i aplikacija će vas voditi kroz analizu onoga što je u vašoj čaši, zajedno sa završnom beleškom o degustaciji koju možete deliti na društvenim mrežama ili kasnije sačuvati za sebe.

Wine Events

Otkrijte najbolje vinske događaje kod kuće i u pokretu. Možete pretraživati događaje širom sveta i dodavati stvari u svoj kalendar. Bonus: Ekskluzivan je pristup vinskim beskvima i posebnim popustima.

Winery Passport

Zaradite i zabeležite posete vinariji virtuelnim „markama“. Takođe može pružiti uvid u vašu lokalnu vinsku scenu, prijaviti vas za degustacije ili vinske klubove.

Wine Picker

Nevolje sa vinskom listom, nema ih više. Snimite fotografiju vinske karte (ili pretražite katalog aplikacije) i dobićete pet najboljih vinskih opcija na osnovu kriterijuma poput uparivanja obroka, budžeta ili željenog stila.

CorkageFee

Ako ste ljubitelj BYOB-a (sistema #donesi svoje sopstveno piće) ovo je aplikacija za vas. Pronađite restorane koji vam omogućavaju unošenje vina, sa informacijama o tome koliko će koštati potencijalna usluga ili filtrirajte po mestima bez ikakvih provizija.

Drizly

Prodavnica flaša koja stane u džep. Pretražite, uporedite i naručite vino, pivo i alkoholna pića za jednosatnu dostavu ili besplatno preuzimanje u prodavnici u bilo kom od 70 gradova koje pokriva.

Izvor: www.winemag.com, preuzeto: 25.4.2021. https://www.winemag.com/2019/04/05/top-wine-apps/

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte