Portal vino.ba je namijenjen punoljetnim osobama. Ukoliko niste punoljetni u mjestu prebivališta molimo Vas da napustite portal.

Sav sadržaj koji se pruža na portalu Vino.ba i povezanim računima na društvenim mrežama (u daljnjem tekstu „Vino.ba“) samo je u informativne svrhe. Vlasnik ovog portala ne daje nikakve izjave o tačnosti ili cjelovitosti bilo kojih podataka na ovom mjestu ili pronađenih slijedeći bilo koju vezu/link na ovom portalu.

Vlasnik bloga Vino.ba neće biti odgovoran za bilo kakve pogreške ili propuste u ovim informacijama niti za dostupnost tih podataka. Vlasnik neće biti odgovoran za bilo kakve gubitke, ozljede ili štetu nastalu prikazivanjem ili korištenjem ovih podataka. 

Korisnici portala i povezanih računa na društvenim mrežama  koji pokušavaju slijediti ili ponoviti recepte, aktivnosti, tehnike ili savjete prikazane na navedenim lokacijama trebali bi to činiti pažljivo i to na vlastiti rizik. 

Informacije, videozapisi i sadržaji navedeni na portalu Vino.ba namijenjeni su odraslim punoljetnim osobama. Pregledavanjem ili korištenjem informacija na ovom web mjestu na bilo koji način potvrđujete da ste punoljetni za konzumiranje alkoholnih pića u državi u kojoj živite i pristajete nas smatrati neškodljivima za bilo kakve druge zahtjeve.

Vlasnik ni na koji način ne podržava, odobrava ili potiče prekomjernu konzumaciju alkoholnih pića ili bilo koji drugi oblik zlouporabe supstanci ili alkohola. Vlasnik nije odgovoran za uporabu svojih podataka od strane maloljetnika ili za nezakonitu upotrebu ili konzumaciju alkohola na bilo koji način.

S vremena na vrijeme možemo raditi s robnim markama, proizvodima ili tvrtkama kako bismo stvorili “sponzorirani” sadržaj – to jest post na portalu, epizodu podcasta, recept ili drugi sadržaj koji je sponzorirala robna marka. Potrudit ćemo se da uvijek otkrijemo kada je dio sadržaja sponzoriran. Prihvaćamo uzorke proizvoda, ali vrijedi sljedeće: U svoj sadržaj možemo koristiti ili proizvode koje nismo primili kao uzorak. To je potpuno po našem nahođenju. Potrudit ćemo se otkriti kada se navedeni proizvod pruži besplatno.

O proizvodima (bilo o uzorcima ili na neki drugi način) uvijek ćemo razgovarati na iskren i nepristran način. Ako nam se sviđa, reći ćemo vam to. Ako nam se ne sviđa, ili ćemo ga odlučiti ne spominjati, ili ćemo ga iskreno pregledati. Ako ste zainteresirani za slanje uzorka, obratite nam se putem našeg obrasca za kontakt i rado ćemo pružiti adresu za uzorke.