Predstavljamo Vam vinariju Apolitico čije je sjedište u regiji Slavonija u Hrvatskoj. Predivni vinogradi ove vinarije nalaze se u mjestu Rezovac.

Ova vinarija prepoznatljiva je po etiketama: Graševina, Sauvignon Blanc, Rose.

U nastavku pročitajte detaljnije informacije o vinariji 

Nas tradicija nije sputavala. Upravo suprotno. Odmak od tradicije, uz sve njezino poštovanje, dao nam je slobodu da poletimo. Sve što smo uzeli od tradicije je blagoslov i ohrabrenje pokojnog oca da krenemo u ovu ludu priču u koju nije nitko vjerovao, osim nas i naše obitelji. Ponekad je i nekoliko ljudi koji vjeruju u tebe dovoljno da ostvariš svoj san. Svoju ljubav prema vinogradu, grožđu i vinu odlučili smo pretvoriti u jednu od najmodernijih boutique vinarija u Slavoniji – obiteljsku vinariju 21. stoljeća koja proizvodi vina koja će redefinirati status i položaj graševine kao naše najprepoznatljivije, ali istovremeno i najpodcjenjenije vinske sorte. Uz to će pokazati i to da slavonska vina mogu napraviti još veći iskorak u vinskom svijetu Hrvatske i Europe. I bijela i crna.

Vina vinarije Apolitico

Graševina

Graševina

Vino koje je pred vama stvoreno je bez ijednog kompromisa, vino vrhunskih osobina u svim svojim parametrima, izgledu, boji, mirisu i okusu. Vino koje predstavlja modernu i drugačiju Slavoniju. Vino koje ne laže. Vino koje oduševljava. Vino koje nasmijava.

Detaljni podaci

Belo vino

Sauvignon Blanc

Sauvignon Blanc

Sauvignon Blanc vino je koje karakterizira jaka aromatika, voćnost, herbalne note po cvijeću i travi, lakoća pijenja, izražena svježina i ugodna kiselina.

Detaljni podaci

Belo vino

Rose

Cabernet Sauvignon

Ovo nije vino samo za ljeto. Ovaj rose je za svaki dio godine i za svaku priliku. Isto tako, mičemo se od stereotipa „ovo je žensko vino“ jer ovaj rose je jako, moćno vino koje će prepoznati svaki poznavatelj dobre kvalitete vina, bio muškarac ili žena.

Detaljni podaci

Rose vino

Informacije o vinariji možete dobiti i putem email-a: apolitico@apolitico.hr ili stupite u kontakt sa njima pozivom na broj: +385 98 430 908.

Za novosti iz vinarije pratite njihove naloge na društvenim mrežama: https://www.instagram.com/apolitico.hr/, https://www.facebook.com/apolitico.hr, https://apolitico.hr/.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte