Danas Vam predstavljamo vinariju Badi Winery koja je jedna od vinskih proizvođača iz regije Tikveš iz Makedonije. Vinograde možete posjetiti odlaskom u Kavadarce.

U standardnoj ponudi vinarija ima sledeća vina: Bisera Cuvee, Bisera late harvest, Passion Rose, Cabernet Sauvignon.

O vinariji možete pročitati u nastavku

Butik vinarija i porodični vinogradi. Smeštena u Kavadarcima – srcu vinogradarske regije Tikveš. Misija Vinarije Badi je da izrazi izvrsnost lepote i kreativnog duha svoje teritorije. Jedinstvena tura degustacije vina.

Vina vinarije Badi Winery

Bisera Cuvee

Sauvignon Blanc

Mekše vino, umerenije za konzumaciju.

Detaljni podaci

Suvo belo vino

Bisera late harvest

Cabernet Sauvignon

Sto odsto Cabernet Sauvignon, održavan dugom maceracijom, sa minimalnim dodatkom sumpora, visok nivo alkohola od 15,5%, veliki buket. Radi se o posebno reduktivnom vinu, jer ono još nije odležalo, još je vrlo mlado.

Detaljni podaci

Suvo crveno vino, procenat alkohola 15,5%

Passion Rose

Merlot

Detaljni podaci

Suvo rose vino

Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon

Ovo vino je bez hemikalija. U našim vinogradima ne koristimo herbicide ili insekticide, baš kao što u našoj vinariji ne dodajemo enzime ili životinjske proizvode. Ovo vino je živahno, kada ga jednom otvorite pustite ga da diše pre služenja.

Detaljni podaci

Suvo crveno vino, temperatura serviranja 16-18°C

Ukoliko želite dodatne informacije vezane za vinariju možete ih kontaktirati putem emaila: blazebadi@yahoo.com ili telefonski na broj: 077 832 746.

Pored osnovnih podataka više detalja o novostima iz vinarije možete pronaći na njihovim nalozima na društvenim mrežama: https://www.facebook.com/badiwinery/.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte