Danas Vas upoznajemo sa Vinarijom Bojanović koja krasi crnogorsku vinogradarsku regiju. Čokoti vinove loze rastu u Berima.

U svojoj proizvodnji vinarija ima sledeće etikete: Balkanska carica.

Detaljnije informacije o nastanku, lokaciji i ostalim detaljima možete pročitati u nastavku  

Vinarija Bojanović nalazi se u Berima (nadomak Podgorice) koji su vjekovima poznati po gajenju vinove loze i proizvodnji vina. Vino i rakija Vinarije Bojanović su odlikovani zlatnom medaljom na medjunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Vinarija posjeduje degustacionu salu tako da možete doći i probati vrhunsko vino i rakiju u našoj maloj vinariji. Vinarija isključivo proizvodi vino od probranog groždja sorte vranac koje nosi naziv “Balkanska carica”.

Vina Vinarije Bojanović

Balkanska carica

Vranac

Balkanska carica je vrhunsko vino sa kontrolisanim geografskim porijeklom dobijeno od autohtone sorte vranac na lokalitetu sela Beri vekovima poznatom po gajenju vinove loze i proizvodnji vina,koje svojim geografskim položajem i svojom ekspozicijom ovom vinu daje poseban i prepoznatljiv ukus.

Detaljni podaci

Crveno vino

Informacije o vinariji možete dobiti i putem email-a: sasabojanovic@yahoo.com ili ih pozovite telefonom na broj: +382 67 807 821.

Za novosti iz vinarije pratite njihove naloge na društvenim mrežama: https://www.facebook.com/vinarijabojanovic, https://www.instagram.com/vinarijabojanovic/.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte