Ovoga puta ćemo Vas upoznati sa vinarijom Čiflik Winery koja Vam donosi ukus Pelagonije – Položke regije iz Makedonije. Čokoti vinove loze ove vinarije se nalaze u mjestu Brusnik.

Glavni atributi ove vinarije su sledeće etikete: Adonis, Adrestia, Temjanika, Ambrosia, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Fidan Rose.

Pročitajte detalje o istoriji i razvitku ove vinarije

Vinarija Čiflik je porodična vinarija smeštena zapadno od grada Bitolja, u njedrima planine Baba u živopisnom predelu ispod sela Brusnik. Specijalizovani smo za modernu proizvodnju vina, mešajući tradicionalne recepte koji se u porodici čuvaju i neguju više od 100 godina sa novim vrhunskim pristupima, kako bismo dobili najukusnije vinske arome.

Vina vinarije Čiflik Winery

Adonis

Cabernet Sauvignon

Izvrsno uravnotežen Cabernet Sauvignon koji je stario 12 meseci u novim hrastovim buradima. Izuzetan pun ukus i jedinstven dugačak i začinjen završetak.

Slaganje uz hranu                 

Jela od crvenog mesa

Detaljni podaci

Crveno vino, pakiranje 750ml

Adrestia

Vranac

Proizvedeno od sorte Vranec, vino karakteriše tamno rubin crvena boja i složene arome sitnozrnatog voća i začina zahvaljujući sazrevanju od 24 meseca u makedonskim hrastovim buradima.

Detaljni podaci

Crveno vino, pakiranje 750ml

Temjanika

Temjanika

Detaljni podaci

Polusuvo belo vino, pakiranje 750ml

Ambrosia

Cabernet Sauvignon, Vranac, Merlot

Savršeno uravnotežen ukus, arome sitnog voća i složeni začinski tonovi. 100% prirodno i napravljeno sa ljubavlju.

Detaljni podaci

Suvo crveno vino, pakiranje 750ml

Sauvignon Blanc

Sauvignon Blanc

Napravljen od vrhunskog grožđa sa visokimjedinicama šećera koje doprinose specifičnoj zlatno-zelenoj boji, visokoj alkoholnoj strukturi i obilju aroma voća i podloga citrusa. Ukus koji će vas garantovano osvojiti.

Detaljni podaci

Belo vino, pakiranje 750ml

Chardonnay

Chardonnay

Vrhunsko suvo belo vino, zlatno-žute boje, visokog sadržaja alkohola (15 vol.%), obično karakterističnog samo za vina kontrolisanog porekla.

Slaganje uz hranu                 

Fine arome tropskog voća i podloga citrusa čine ovaj chardonnay savršenim za kombinaciju saspecijalitetima od morskih plodova ili piletine.

Detaljni podaci

Suvo belo vino, pakiranje 750ml, procenat alkohola 15%

Fidan Rose

Stanušina

Napravljen od jedinstvene makedonske autohtone sorte grožđa – Stanushina. Vino je izuzetnog i specifičnog ukusa sa notama šumskih jagoda, malina i prolećnog cveća.

Detaljni podaci

Suvo rose vino, pakiranje 750ml

Vinarija Vam je dostupna na email adresi: info@ciflikwinery.com ili ih možete kontaktirati telefonom na broj: +389 78 305 369.

Ostanite u toku sa novitetima ove vinarije putem društvenih mreža: https://www.facebook.com/ciflikwinery/.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte