Do kraja sveta vino

Naši autori su za danas pripremili za Vas – Vinariju Do kraja sveta koja je jedna od vinskih proizvođača iz Sremske regije, iz Srbije. Vinograde možete posjetiti odlaskom na tri različite lokacije: u Živkovo kod Leskovca, u Rakovac kod Bujanovca i u Berkasovo na Fruškoj Gori.

U standardnoj ponudi vinarija ima sledeća vina: Mlad Mesec, Mlad Mesec Crveno, Šansa i Aura.

Vinarija je u poslovnom registru zavedena pod imenom “Podrum do kraja sveta” D.O.O.

Ukoliko želite dodatne informacije vezane za vinariju možete ih kontaktirati putem emaila: PODRUM@DOKRAJASVETA.COM ili telefonski na broj: 063 201-303.

Pored osnovnih podataka više detalja o novostima iz vinarije možete pronaći na njihovom sajtu i nalozima na društvenim mrežama:

http://www.dokrajasveta.com/
https://www.facebook.com/vinadokrajasveta/

O vinariji možete pročitati u nastavku

Podrum Do Kraja Sveta nastao je na talasu renesanse kulture uživanja vina u Srbiji. Specifičnost našeg podruma je majstorski pristup drevnoj veštini prerade grožđa, a naša odluka je da Vam kontinuirano nudimo snažne i trajne vrednosti.Brižljivim praćenjem uzgoja, berbe, svih procesa u preradi, odležavanju u bariku te postepenom sazrevanju četiri vrhunske vinske sorte odgajene u okolini Leskovca, Vranja i na padinama Fruške gore, dobijena je idealna struktura komponenti koje smo pažljivo iskombinovali vama na uživanje.

Vina vinarije Do kraja sveta

Mlad Mesec

Sauvignon Blanc

ČISTO, BISTRO VINO, SVETLO ŽUTE BOJE SA ZELENKASTIM PRELIVIMA, KRISTALNE REFLEKSIJE. NA PRVI NOS IZRAŽAJNO, OPOJNO SA NAGLAŠENIM SOVINJONSKIM NOTAMA. NA UKUSU JE BUJNO, KOMPLEKSNO, VEGETALNO-VOĆNOG KARAKTERA. SREDNJEG TELA SA IZRAŽENIM KISELINAMA KOJE SU DOBRO IZBALANSIRANE SA OSTALIM KOMPONENTAMA.

Slaganje uz hranu                 

JELA OD MORSKIH PLODOVA, PILETINE, PASTA SA BELIM KREM SOSEVIMA, VEZANIM SALATAMA BEZ PARADAJZA ILI LIMUNOVOG SOKA

Detaljni podaci

Suvo belo vino, pakiranje 750ml, temperatura serviranja 12-14°C, procenat alkohola 13,6%

Mlad Mesec Crveno

Merlo

VINO ZAGASITE KARMIN CRVENE BOJE. NA PRVI NOS SE OSEĆA INTENZIVAN BARIK DOK SE DALJIM STAJANJEM VINA, RAZVIJAJU AROME ZRELOG BOBIČASTOG VOĆA A POSEBNO MARELA. NA UKUSU JE VEOMA PITKO, DOBRO BALANSIRANO SA NEŽNIM SVILENKASTIM TANINIMA.

Slaganje uz hranu                 

JELA OD CRVENOG MESA, PASTE SA PARADAJZ SOSEVIMA KAO I JELA OD DIVLJAČI

Detaljni podaci

Suvo crveno vino, pakiranje 750ml, temperatura serviranja 17-18°C, procenat alkohola 13,32%

Šansa

Sauvignon Blanc

BELO VINO ZLATNO ŽUTE BOJE, IZUZETNE BISTRINE. NA NOSU ČISTO. SORTNI KARAKTER OVOG VINA DOLAZI DO PUNOG IZRAŽAJA NA UKUSU. OSVEŽAVAJUĆE, KREMASTO, PUTERASTO SA NAGLAŠENIM NOTAMA BELOG VOĆA.

Slaganje uz hranu                 

SA RAZNIM VRSTAMA RIBE (OSIM PLAVE RIBE), KAKO SA JELIMA OD ŽIVINSKOG MESA TAKO I SA SPECIJALITETIMA OD PERNATE DIVLJAČI

Detaljni podaci

Suvo belo vino, pakiranje 750ml, temperatura serviranja 12-14°C, procenat alkohola 13,58%

Aura

Muskat Hamburg, Merlot, Cabarnet Sauvignon

PAŽNJU ĆE VAM PRIVUĆI SVETLO RUŽIČASTA BOJA, VISOKE REFLEKSIJE. IZRAŽENE KOMPLEKSNE AROME ZRELOG CRVENOG VOĆA I POLJSKOG CVEĆA (JAGODA, VIŠNJA, MALINA…), SVEŽE, LAGANO I DOPADLJIVO VINO.
PROIZVEDENO JE OD GROŽDJA MUSKAT HAMBURGA (MUSCAT HAMBOURG) KOJI JE NOSIOC MIRISA, KABERNE SOVINJONA (CABERNET SAUVIGNONA) ZADUŽENOG ZA STRUKTURU I MALO MERLOA (MERLOTA) DA SE UMEKŠA NAKNADNI UKUS. UMERENE JE PUNOĆE NA UKUSU, PRIJATNIH KISELINA, BOGATO VOĆNIM AROMAMA.

Slaganje uz hranu                 

Aperitiv

Detaljni podaci

Suvo rose vino, pakiranje 750ml, temperatura serviranja 10-12°C, procenat alkohola 12,88%

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte