Pripremili smo za Vas prezentaciju Vinarije Đurić čija vina reprezentuju južnobanatsku regiju u Srbiji. Vinogradi ove vinarije se nalaze u mjestu Pančevo.

U standardnoj ponudi vinarija ima sledeća vina: Chardonnay, Pinot Noir, Rose Pinot Noir, Cabernet Sauvignon.

Dodatne informacije o vinariji

Naša banatska vinska priča počela je mnogo pre osnivanja Vinarije Đurić 2007. godine, kada smo poželeli da našu ljubav prema uzgajanju grožđa i pravljenju vina podelimo sa Vama. Kroz dugogodišnje iskustvo i istraživanje uspeli smo da na sopstvenim vinagradima , koji broje 6000 čokota, uzgajenjem kvalitetnog grožđa razvijemo tradiciju pravljenja 5 vrsta vina. Visok kvalitet i briga o svakom koraku tokom procesa pravljenja vina predstavljaju prioritet Vinarije Đurić koja poseduje i sopstvenu kompletnu proizvodnju. Vinogradi se nalaze u južnobanatskom okrugu, na omoljičkom ataru, gde pored uzgajanja Chardonnay, Pinot Noir i Cabernet Sauvignon stonih vrsta grožđa, imamo i salaš. Degustaciona sala kao i vinarija nalaze se u Pančevu (Maksima Gorkog 71) , gde u prijatnoj atmosferi možete degustirati naša vina, uživati u nekom od specijaliteta naše kuhinje ili proslaviti bitne trenutke.

Vina Vinarije Đurić

Chardonnay

Detaljni podaci

Belo vino, pakiranje 750ml

Pinot Noir

Detaljni podaci

Crveno vino, pakiranje 750ml

Rose Pinot Noir

Detaljni podaci

Rose vino, pakiranje 750ml

Cabernet Sauvignon

Detaljni podaci

Crveno vino, pakiranje 750ml

Sa vinarijom možete stupiti u kontakt pozivom na broj: +381 64 643 36 57.

Ostanite u toku sa novitetima ove vinarije putem društvenih mreža: https://www.instagram.com/vinarija_djuric, https://www.facebook.com/vinarijadjuric/.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte