Za danas smo pripremili prezentaciju Vinarije Jovanović koja se nalazi u severnometohijskoj regiji, u Srbiji. Čokoti vinove loze ove vinarije se nalaze u mjestu Grabovac, kod Zvečana. Uz poštovanje tradicije i starih receptura, ovde nastaju prirodna vina.

Ova vinarija izdvaja sledeće etikete: Barrique vranac, Cabernet Sauvignon.

Vinarija Jovanović

O vinariji možete pročitati u nastavku

Nalazimo se u selu Grabovac, Opština Zvečan, na severu Kosova i Metohije . Proizvodimo vina sa upečatljivim impresijama, i to od probranih i kvalitetnih vrsta groždja iz, nadaleko čuvenog kosovsko-metohijskog vinogorja. Užitak ispijanja svakog gutljaja je neprocenjiv, čemu presudno dobrinose receptura i tradicija starih majstora kojih se pridržavamo. Naša vina, koja odležavaju u barik buradima i inoks bačvama – garantovano su prirodna, bez ikakvih dodataka, po čemu su naročito prepoznatljivi.

Vina Vinarije Jovanović

Barrique vranac

Barrique Vranac - Vinarija Jovanović

Detaljni podaci

Crveno vino

Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon - Vinarija Jovanović

Detaljni podaci

Crveno vino

Vinariju možete kontaktirati putem email-a: vinarija.carevina@gmail.com ili telefonski na broj: +381 66 908 37 80.

Pored navedenih kontakt podataka vinarija je dostupna i na web sajtu i društvenim mrežama putem sledećih naloga: https://vinarijajovanovic.rs/, https://www.facebook.com/profile.php?id=100064109257611, https://www.instagram.com/kosmetska_vinarija_jovanovic/.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte