Vinarija koju danas želimo da Vam predstavimo je vinarija Karić koja uljepšava šumadijsku regiju u Srbiji. Svoje zasade vinove loze smestila je u mjestu Varna.

Ova vinarija prepoznatljiva je po etiketi: Adria Belo.

Dodatne informacije o vinariji

Uzgajanje i proizvodnja visokokvalitetnog grožđa i vina iz Adria regiona.

Vina vinarije Karić

Adria Belo

Tamjanika, Malvazija i Vugava

Prvo belo vino napravljeno od tri autohtone sorte regiona! Vino Adria belo nastalo od dalmatinske Vugave , srpske Tamjanike i istarske Malvazije nesvakidašnja je posveta vinarstvu i zajedničkoj istoriji zemalja ovog podneblja. Vrlo delikatno vino limunaste boje sa zelenkastim odsjajem, čisto, sa izraženim vinskim suzama. U prvi mah na mirisu vas preplavljuje aroma zove i vrlo intenzivne arome tropskog voća. Ukus odlično prati intenzitet mirisa što nam govori da je vino u balansu. Veoma hrskavo, sočne arome dinje i meda, dok u dugoj završnici osećamo citruse limun i lajm, i na kraju osvežavajuću mineralnost.

Detaljni podaci

Suvo belo vino

Vinariju možete kontaktirati putem email-a: karic.winery@gmail.com.

Pored navedenih kontakt podataka vinarija je dostupna i na društvenim mrežama putem sledećih naloga: https://www.facebook.com/Karic.Vinarija.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte