Za danas smo pripremili prezentaciju Vinarije Klisić koja se nalazi u regiji Crmnica u Crnoj Gori. Čokoti vinove loze ove vinarije se nalaze u mjestu Limljani.

Ova vinarija između ostalog izdvaja sledeće etikete: Crmnički vranac barrique Sveti Toma, Crmnički vranac Sveti Toma, La Beccaccia, Limljanski rose.

O vinariji možete pročitati u nastavku

Vinarija Klisić je porodični podrum sa tradicijom više generacija poznatih vinogradara i podrumara. Grožđe prerađujemo iz sopstvenih vinograda koji se nalaze u Crmnici, područje koje se prostire od Skadarskog jezera, prema Jadranskom moru na nadmorskoj visini do 300 metara. Pažljivo njegujemo sorte grožđa: vranac, kratošijo, kabernet, lisičino i muskat bijeli.

Vina Vinarije Klisić

Crmnički vranac barrique Sveti Toma

Detaljni podaci

Crveno vino

Crmnički vranac Sveti Toma

Detaljni podaci

Crveno vino

La Beccaccia

Detaljni podaci

Belo vino, procenat alkohola 13,5%

Limljanski rose

Detaljni podaci

Suvo rose vino

Vinariju možete kontaktirati putem email-a: info@vinarijaklisić.com ili telefonski na broj: +382 69 025 164.

Pored navedenih kontakt podataka vinarija je dostupna i na web sajtu i društvenim mrežama putem sledećih naloga: https://www.xn--vinarijaklisi-ntb.com/, https://www.instagram.com/vinarija_klisic/.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte