Danas Vam predstavljamo Vinariju Madirazza koja se nalazi u Hrvatskoj u dalmatinskoj regiji. Suncem okupani vinogradi se nalaze u mjestu Potomje, Pelješac.

U ponudi ove vinarije se nalaze sledeće etikete: POSTUP MADIRAZZA, PLAVAC MALI MADIRAZZA, PLAVAC MALI BARIQUE MADIRAZZA, RUKATAC MADIRAZZA, PROŠEK MADIRAZZA, ROSE MADIRAZZA, POŠIP MADIRAZZA.

Detaljnije o vinariji možete pročitati ispod

VINARIJA MADIRAZZA JE NASTALA PO UZORU NA FRANCUSKE OBITELJSKE PODRUME, TE JE GODINAMA OSVAJALA TRŽIŠTE POVEČAVAJUĆI KAPACITETE I STVARAJUĆI PREPOZNATLJIV BREND KVALITETOM SVOJIH VINA.

NAŠI VRHUNSKI PROIZVODI DINGAČ I POSTUP ODLEŽAVAJU GODINU DANA U TIŠINI HRASTOVIH BAČAVA , ZATIM 6 DO 8 MJESECI U BOCI I TEK TAD SU SPREMNI ZA TRŽIŠTE.
VINARIJA TAKOĐER PODIŽE NOVE NASADE VINOGRADA NA NAJSTRMIJIM PADINAMA PELJEŠKOG VINOGORJA.
MNOGO ULAŽEMO U STRUČNO USAVRŠAVANJE NAŠIH DJELATNIKA. SUDJELUJEMO NA SVIM SAJMOVIMA VINA TE SMO DOBITNICI 11 ZLATNIH ODLIČJA ZA KVALITETU.

USPJEH MADIRAZZA VINA TEMELJEN JE NA ŽELJI PROIZVODNIJE VISOKO KVALITETNOG VINA DOMAĆINA MADIRAZZE, ANTE, ČIJA JE VELIKA ŽELJA NAPRAVITI MADIRAZZA VINA NAJBOLJIM NA SVIJETU. CIJELA MADIRAZZA OBITELJ UKLJUČENA JE U OBITELJSKI POSAO PROZIVODNJE VINA, STOGA TEŽNJA ZA USPJEHOM JE JOŠ I VEĆA BUDUĆI DA SVAKI ČLAN PRIDONOSI U STVARANJU NAJBOLJEG, MADIRAZZA VINA.

Vina Vinarije Madirazza

POSTUP MADIRAZZA

Plavac mali

POSTUP MADIRAZZA JE VRHUNSKO SUHO DO POLUSUHO VINO PLAVCA MALOG SA POZNATOG POLOŽAJA POSTUP PELJEŠKOG VINOGORJA. GOTOVO JE GRANATNOCRVENE BOJE, SORTNA AROMA MU JE NAGLAŠENA I IZRAŽAJNA, A OKUS PUN I BARŠUNAST MEK.

Detaljni podaci

Suvo do polusuvo crveno vino, procenat alkohola 13-15%

PLAVAC MALI MADIRAZZA

Plavac mali

PLAVAC MALI SMATRA SE KRALJEM CRNIH VINA U HRVATSKOJ. GENERACIJE LJUBITELJA DOBRIH VINA IZGRADILE SU OČEKIVANE STANDARDE KVALITETE PREMA SVIM CRNIM SORTAMA NA TEMELJU SORTNIH SVOJSTAVA OVE VELIKE AUTOHTONE SORTE.

Detaljni podaci

Crveno vino, procenat alkohola 13-15%

PLAVAC MALI BARIQUE MADIRAZZA

Plavac mali

PLAVAC MALI BARRIQUE MADIRAZZA POSJEDUJE VRLO KOMPLEKSAN I ZAHTJEVAN MIRIS KOMBINIRAN U CIJELI NIZ AROMA. ZRELE I BLAGO SLATKASTE AROME DŽEMA OD ŠLJIVA I ZAPEČENIH TREŠANJA BAZA SU MIRISA, A NA NJIH SE NADOVEZUJU SUHE SMOKVE, VANILIJA, KLINČIĆ, CRNI ČAJ, TE BLAGE DOZE KAVE. OKUS JE TAKOĐER VEOMA BOGAT, IZVANREDAN SKLAD SNAGE I PITKOSTI, MALO SLATKAST U POČETKU, ZAHVALJUJUĆI BLAGIM KISELINAMA ALI I VRLO SNAŽNOM ALKOHOLU KOJI POTPOMAŽE DOJAM SLATKOĆE. VINO IMA SOLIDAN POTENCIJAL STARENJA I TEK ĆE KROZ KOJU GODINU, ČUVANO U DOBRIM UVJETIMA BITI NAJBOLJE.

Detaljni podaci

Crveno vino

RUKATAC MADIRAZZA

Rukatac

RUKATAC MADIRAZZA POSJEDUJE LAGAN I SVJEŽ MIRIS, BOGAT JE HERBALNIM AROMAMA OD KOJIH SE NAJJASNIJE DAJU RAZLUČITI SUHE TRAVE I SUŠENI ANANAS, OKUS JE VRLO PRIVLAČAN I ZREO. VRLO LIJEPO UKLOPLJENIH PODATNIH KISELINA, SOČAN I BOGAT. BOJA VINA JE SVIJETLO DO SLAMNATO ZLATNO ŽUTA. VINO JE BISTRO SA SPECIFIČNIM MIRISOM ZA SORTU RUKATAC. OVOM PLEMENITOM VINU OKUS JE PUN I HARMONIČAN.

Slaganje uz hranu                 

UZ NAJBOLJE VRSTE OBORITE RIBE I PRVOKLASNA JELA OD BIJELOG MESA

Detaljni podaci

Belo vino, temperatura serviranja 10°C, procenat alkohola 11,5-13%

PROŠEK MADIRAZZA

BAKRENE JE TAMNOŽUTE BOJE, PREKRASNOG BUKEA, IZRAZITO SLADAK, IZVANREDNO PUN I ZAOKRUŽEN.

Slaganje uz hranu                 

PIJE SE KAO APERITIV DOBRO OHLAĐEN ILI UZ KOLAČE, HLADNE KREME I NAROČITO UZ PALAČINKE.             

Detaljni podaci

Slatko belo vino, procenat alkohola 15-16%

ROSE MADIRAZZA

ROSE MADIRAZZA JE UGODNO I OSVJEZAVAJUCE VINO, CRVENKASTO-CIGLASTE BOJE, LIJEPIH CVJETNO-VOCNIH AROMA. AROME SE BAZIRAJU NA MALINAMA, TE NESTO KUPINA I JABUKA.

Detaljni podaci

Rose vino

POŠIP MADIRAZZA

Pošip

VRLO JE UGODNOG I INTENZIVNOG MIRISA S DOSTA SVJEZINE I CIJELIM NIZOVIMA ATRAKTIVNIH AROMA. HERBALNE NOTE SIJENA I KAMILICE ISPREPLECU SE SA SLATKASTIM VOCEM,BLAGIM CVJETNIM TONOVIMA I SVJEZINOM CITRUSA. OKUS JE ODLICAN,PITAK,SOCAN,ZIVAHAN I ISTOVREMENO MOCAN. JAKO DOBRA RAVNOTEZA,SREDINA VOCNA, ZAVRSETAK TOPAO,NJEZNO GORKAST I TRAJE SOLIDNO DUGO.

Detaljni podaci

Belo vino

Ako su Vam potrebne još neke informacije o samoj vinariji ili vinima koja proizvodi, obratite im se putem email-a: winemadirazza@gmail.com ili telefonom na broj: 385 20 742 016.

O aktuelnostima u vinariji možete se obavestiti na društvenim mrežama i web sajtu: www.facebook.com/madirazzawinery, https://www.instagram.com/madirazzawinery/, http://www.dingac.hr/.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte