Za danas smo pripremili prezentaciju vinarije OPG Jančar Zoran koja se nalazi u regiji Bregovita Hrvatska. Zasadi vinove loze se nalaze u mjestu Kutina.

U standardnoj ponudi vinarija ima sledeća vina: Škrlet, Moslavac, Cabernet sauvignon.

Detaljnije informacije o nastanku, lokaciji i ostalim detaljima možete pročitati u nastavku        

2009. godine započeli smo sa sadnjom vinograda i proizvodnjom vina vinskih sorti Škrlet, Cabernet sauvignon, Dišeća ranina i Moslavac. Prvu berbu u vinogradu imali smo 2012., a trenutno se vinograd prostire na površini od 1,5 hektara.

Vina vinarije OPG Jančar Zoran

Škrlet

Detaljni podaci

Belo vino

Moslavac

Iznimno slatko i gusto. Atraktivno miriše, pretežno na kandirane citruse, i to prije mandarine i naranče nego na limun ili limetu. Potom su tu medne note, te slatko od dunje i primjese voska na retrookusu. Izvrsne je ravnoteže, a ima jako puno šećera, gotovo kao sirup. sve zbog izvrsnih, ugodno naglašenih kiselina. Može ga se čuvati desetljećima, a već sada je spreman za konzumaciju. kolekcionarska vrijednost.

Detaljni podaci

Slatko desertno belo vino, pakiranje 500ml, procenat alkohola 16,2%

Cabernet sauvignon

Detaljni podaci

Crveno vino

Ukoliko želite dodatne informacije vezane za vinariju možete ih kontaktirati putem emaila: zoran.jancar@hotmail.com ili telefonom na broj: +385 98 904 9419.

Osim putem email-a i telefona, možete kontaktirati vinariju putem društvenih mreža: https://www.instagram.com/vinarija_jancar/, https://www.facebook.com/OPG-Jan%C4%8Dar-Zoran-1028769713814222/.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte