Podrum Acimovic Trebinje

Za danas smo pripremili prezentaciju vinarije Podrum Aćimović koja je jedna od vinskih proizvođača iz hercegovačke regije u Bosni i Hercegovini. Vinogradi ove vinarije se nalaze u mjestu Trebinje.

U standardnoj ponudi vinarija ima sledeća vina: Žilavka, Tamjanika, Rose, Chardonnay, Vranac,

Ova vinarija posluje pod poslovnim imenom Motel Konak Mosko.

Vinariju možete kontaktirati putem email-a motelkonak@yahoo.com i podrumacimovic@yahoo.com ili putem telefona +387 65 211-889

Pored osnovnih podataka više detalja o novostima iz vinarije možete pronaći na njihovim nalozima na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/podrumacimovic/?hl=en

Vina Podruma Aćimović

Chardonnay

Chardonnay je jedna od najpoznatijih vinskih sorti u svijetu. Vjeruje se da je ime dobila po francuskom selu Chardonnay. Jedna od najvećih prednosti Chardonnaya je njegova varijabilnost, što ga čini vrlo popularnim. Vino je lagano, voćne arome i kiselkasto. U barrique varijanti, s godinama dobiva aromu dima, vanilije, karamela ili maslaca. Chardonnay je jedna od najvažnijih komponenti u šampanjcu. Šampanjci sa etiketom blanc de blancs su načinjeni isključivo od chardonnaya. Često se upotrebljava i kod ostalih pjenušaca.

Slaganje uz hranu

Detaljni podaci

Pakiranje 0,75l

Vranac

Vranac, koji daje crno vino boje rubina sa tragovima ljubičaste, intenzivnog okusa i bogatog mirisima (od cimeta sa sladićem, do jagode iz hrasta) koji je došao iz Makedonije i Crne Gore, ali je u Hercegovini našao svoje nenadmašno prirodno okruženje.“

Slaganje uz hranu

Detaljni podaci

Pakiranje 0,75l

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju ? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena:
Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.
, , , ,
Takođe pogledajte