Naši autori su za danas pripremili za Vas – vinariju Podrum Madžić koja je smještena u šumadijskoj regiji u Srbiji. Čokoti vinove loze ove vinarije se nalaze u mjestu Selevac, kod Smederevske Palanke.

U ponudi ove vinarije se nalaze sledeće etikete: Merlo, Milosija.

Više detalja o vinariji

Vinarija “Podrum MADžIĆ” u Selevcu postoji od 2008. godine. Vlasnik vinarije je Zoran Madžić, diplomirani inžinjer poljoprivrede. Vinarija se nalazi na brežuljkastom delu sela Selevac, koji se zova Plandište, i koji zbog svog geografskog položaja ima dobro omogućen pristup iz pravaca Beograda, Smedereva i Smederevske Palanke. Vinarija “Podrum MADžIĆ” proizvodi 7000 boca vina godišnje, i to dve vrste vina, crveno “Merlo”, i belo “Milosija”. Vinarija „Podrum MADžIĆ“ je prepoznatljiva po specifičnoj vrsti i aromi grožđa Merlo, koje je zbog svog specifičnog podneblja iznedrilo posebnu vrstu crvenog vina po kome je vinarija “Podrum MADžIĆ” postala prepoznatljiva. Vino “Milosija” je belo vino koje proizvodi vinarija “Podrum MADžIĆ” i brižljivo je sortirano od srpske sorte grožđa Smederevka i crvenog grožđa Muskat Hamburg, i po kome je ova vinarija jedinstvena u Srbiji.

Vina vinarije Podrum Madžić

Merlo

Merlot

Vinarija „Podrum MADžIĆ“ je prepoznatljiva po specifičnoj vrsti i aromi grožđa Merlo, koje je zbog svog specifičnog podneblja iznedrilo posebnu vrstu crvenog vina po kome je vinarija “Podrum MADžIĆ” postala prepoznatljiva.

Detaljni podaci

Crveno vino

Milosija

Smederevka i Muskat Hamburg

Vino “Milosija” je belo vino koje proizvodi vinarija “Podrum MADžIĆ” i brižljivo je sortirano od srpske sorte grožđa Smederevka i crvenog grožđa Muskat Hamburg.

Detaljni podaci

Suvo belo vino

Informacije o vinariji možete dobiti i putem email-a: podrummadzic@gmail.com ili telefonski na broj: +381 60 312 9330.

Za novosti iz vinarije pratite njihove naloge na društvenim mrežama: https://www.facebook.com/vinarija.podrummadzic/.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte