Današnji izbor za predstavljanje je vinarija Podrum porodice Blagojević koja je jedna od vinskih proizvođača iz beogradske regije. Vinogradi su zasađeni u mjestu Mladenovac.

Glavni atributi ove vinarije su sledeće etikete: Smederevka, Merlo, Roze.

Evo šta u ovoj vinariji kažu o svom nastanku i poslovanju 

Na oko 80 ari vinograda koji se nalazi na Šumadijsko smederevskom regionu, na brdu Makovica – 300 metara nadmorske visine, u našem kraju poznatije kao ’’Žuto brdo’’ zbog velike količine peska, zasadi su podignuti dvehiljadite godine, koji broji oko 3000 čokota raznih sorti – pretežno vinskih. Od belih sorti preovladava Šardone, uz nešto Rajnskog rizlinga i Smederevke. Od crnih dominira Kaberne sovinjon, Merlo i autohtorna sorta prokupac. Vino je skladišteno u našem podrumu uz strogo kontrolisanu temperaturu u prohromskim tankovima.

Vina vinarije Podrum porodice Blagojević

Smederevka

Detaljni podaci

Suvo belo vino, pakiranje 187/750ml, procenat alkohola 11%

Merlo

Detaljni podaci

Polusuvo crveno vino, pakiranje 187/750ml, procenat alkohola 13%

Roze

Detaljni podaci

Suvo rose vino, pakiranje 187/750ml, procenat alkohola 11,5%

Ukoliko želite dodatne informacije vezane za vinariju možete ih kontaktirati putem emaila: podrum.blagojevic@hotmail.com ili telefonom: +381 62 55 44 69.

Osim putem email-a i telefona, možete kontaktirati vinariju putem društvenih mreža: https://www.facebook.com/ppblagojevic.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte