Predstavljamo Vam vinariju Podrumi Ostojić koja je jedna od vinskih proizvođača hercegovačke regije u Bosni i Hercegovini. Vinarija je smještena u mjestu Čitluk.

U standardnoj ponudi vinarija ima sledeća vina: CUVÉE STJEPAN OSTOJA, VRANAC RADIVOJ OSTOJIĆ, MERLOT KUJAVA OSTOJIĆ, BLATINA STJEPAN OSTOJIĆ, ŽILAVKA VITAČA OSTOJIĆ.

Poslovno ime vinarije je OSTOJIĆ, MONAKO 2000 D.O.O.

Vinariju možete kontaktirati putem email-a vino@podrumostojic.ba ili putem telefona +387 36 642 161

Detaljnije informacije o nastanku, lokaciji i ostalim detaljima možete pročitati u nastavku

“Hercegovačko podneblje kamena i sunca pruža savršene uvjete za uzgoj i preradu najkvalitetnijih sorti grožđa. Posebno u tom prednjači Brotnjo gdje se nalaze najkvalitetniji hercegovački vinogradi, vinogradi poznati po grožđu i vinu već stoljećima.
Prenoseći i usavršavajući znanje o grožđu i vinu s koljena na koljeno obitelj Ostojić je došla do zavidnog znanja i kvalitete u izradi vina, tako da danas iz Podruma Ostojić izlaze kvalitetne i poznate vrste vina u Bosna i Hercegovini, a i šire.
Iz proizvodnog programa izlaze vrhunska vina Žilavka, Blatina, Vranac i Merlot; Barrique vina; rakije Loza, Travarica, Extra loza, Zlatna dunja, Zlatna kajsija, Gorki orahovac, Medovača i Viljamovka te likeri Višnja, Slatki orahovac i Slatka dunja.”

Vina Podruma Ostojić

CUVÉE STJEPAN OSTOJA

Slaganje uz hranu

Detaljni podaci

VRANAC RADIVOJ OSTOJIĆ

Slaganje uz hranu

Detaljni podaci

MERLOT KUJAVA OSTOJIĆ

Slaganje uz hranu

Detaljni podaci

BLATINA STJEPAN OSTOJIĆ

Slaganje uz hranu

Detaljni podaci

ŽILAVKA VITAČA OSTOJIĆ

Slaganje uz hranu

Detaljni podaci

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju ? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena:
Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.
, , , ,
Takođe pogledajte