Danas Vam predstavljamo Vinariju Rogan čije je sjedište u Šumadijskoj regiji u Srbiji. Vinograde možete posjetiti odlaskom u Lipovac.

U ponudi ove vinarije se nalaze sledeće etikete: Rogan, Cabernet Sauvignon, Chardonnay.

O vinariji možete pročitati u nastavku

Vinarija Familije Rogan je nastajala korak po korak od 2008. godine kada smo naišli na perfektnu zemlju i uslove da gajimo grožđe od kojeg su nastala naša vina. Naš vinar je zakoračio u selo Lipovac, u srcu Srbije, i odmah se zaljubio u ​plodno zemljište i bogatu istoriju vinarstva. Tako je, deo po deo, pronalazio pretke i prethodne vlasnike zemlje kako bi spojio 40 hektara, današnju površinu vinograda.

Od tog skromnog početka, Vinarija Familije Rogan je porasla u vinariju koja je na takmičenju Shiraz Du Monde I Chardonnay Du Monde dobila međunarodne nagrade.

Vinarija Familije Rogan je porodična vinarija osmišljena preko Atlantskog okeana i srpskim korenom sa kojim se ponosimo. Zahvalni smo godinama koje smo proveli u Kanadi, jer su nam dale mogućnost da se vratimo u svoju domovinu i ostvarimo san da pravimo srpska vina koja su svetske klase.

Pridružite nam se na času vina.

Vina Vinarije Rogan

Rogan

Shiraz

Shiraz Vinarije Rogan poseduje jasnu, ali kompleksnu poruku o snazi ovog vina, vina koje daje ugodnost osećaja koja se očekuje od vrhunskog vina i budi vam želju da u njemu uživate što češće.

Detaljni podaci

Suvo crveno vino, pakiranje 750ml, temperatura serviranja 16-18°C, procenat alkohola 13%

Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon Vinarije Rogan poseduje prirodnu svežinu i ukus, a njegova kompleksnost zaokružena je prepoznatljivom karakterom.

Detaljni podaci

Suvo crveno vino, pakiranje 750ml, temperatura serviranja 16-18°C, procenat alkohola 14%

Chardonnay

Chardonnay

Chardonnay Vinarije Rogan poseduje prirodno impresivan spektar mirisa i ukusa koji se pamti, a svojstven podneblju Oplenačke regije.

Detaljni podaci

Suvo belo vino, pakiranje 750ml, temperatura serviranja 10-12°C, procenat alkohola 13%

Informacije o vinariji možete dobiti i putem email-a: info@vinarijarogan.com ili telefonski na broj: 063 899 75 30.

Pored osnovnih podataka više detalja o novostima iz vinarije možete pronaći na njihovoj web adresi: https://vinarijarogan.com/.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte