Naši autori su za danas pripremili za Vas – vinariju Tri međe i oblak koja je smještena u sremskoj regiji u Srbiji. Čokoti vinove loze ove vinarije se nalaze u mjestu Neštin.

U ponudi ove vinarije se nalaze sledeće etikete: Vagabundo beli, Pagan rose, Vagabundo crveni.

Više detalja o vinariji

TRI MEDJE I OBLAK je avantura, priča o posvećenosti, strasti i predanosti vinu. Priča o vinariji počinje 2011. godine kada je baka Vida nenamerno kupila vinograd u Neštinu, od porodice Orlović koja ima dugu vinogradarsku tradiciju.

Prvo vino je napravljeno 2012. godine u skromnoj zemljanoj kolEbi sa starinskom muljačom, u staklenim demižonima i flaširano je u garaži. Malo po malo hobi je prerastao u nešto više i 2016. godine porodica Dragičević osniva svoju vinariju koja se zasniva na idejama i filozofiji garažista, izuzetno mala proizvodnja i težnja visokom kvalitetu. Vinarija je građena ručno, zanatski i predstavlja porodično imanje, parče zemlje sa podrumom u koji su svi dobrodošli kao prijatelji i poštovaoci grožđanog soka ili slučajni prolaznici.

Vina vinarije Tri međe i oblak

Vagabundo beli

Sauvignon Blanc 60%, Grašac 40%

Vagabundo je tajanstven, skitnica i lutalica. Vinarstvo je ustvari traganje, lutanje i spoznaja tajni prirode, sorte i teroara u procesu stvaranja vina.

Slaganje uz hranu                 

Pečena i kuvana riba, piletina i mladi sirevi               

Detaljni podaci

Suvo belo vino, pakiranje 750ml, temperatura serviranja 8-10°C, procenat alkohola 13,5%

Pagan rose

Cabernet Sauvignon 60%, Vranac 30%, Muscat Hamburg 10%

Pagan je izvorno stanovnik sela, onaj koji obrađuje zemlju. Uzgajanje grožđa i kultivacija zemlje su suština vina koje se rađa samo iz vredno uzgajanog vinograda.

Slaganje uz hranu                 

Obrok salate, pizze, kozji sir, jela sa roštilja i paste           

Detaljni podaci

Suvo rose vino, pakiranje 750ml, temperatura serviranja 8-10°C, procenat alkohola 13,5%

Vagabundo crveni

Cabernet Sauvignon 70%, Vranac 30%

Vagabundo je tajanstven, skitnica i lutalica. Vinarstvo je ustvari traganje, lutanje i spoznaja tajni prirode, sorte i teroara u procesu stvaranja vina.

Slaganje uz hranu                 

Jela od mesa, biftek, teletina ispod sača i grilovana tunjevina

Detaljni podaci

Suvo crveno vino, pakiranje 750ml, temperatura serviranja 18-20°C, procenat alkohola 12,5%

Informacije o vinariji možete dobiti i putem email-a: trimedjeioblak@gmail.com ili ih kontaktirajte telefonom: +381 64 864 15 19.

Za novosti iz vinarije pratite njihov web sajt i naloge na društvenim mrežama: http://trimedjeioblak.com/, https://www.facebook.com/trimedjeioblak/.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte