Današnji izbor za predstavljanje je vinarija Vina Pavlagić koja je jedna od vinskih proizvođača iz regije Slavonija u Hrvatskoj. Predivni vinogradi ove vinarije nalaze se u mjestu Staro Petrovo Selo.

Ljubitelji vina prepoznaju ovu vinariju po vinima: Graševina.

Detaljnije informacije o nastanku, lokaciji i ostalim detaljima možete pročitati u nastavku  

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Pavlagić (Vina Pavlagić) nalazi se u selu Staro Petrovo Selo, u središnjoj Slavoniji. Obiteljsko gospodarstvo se bavi proizvodnjom već tri generacije. U našem vinogradu trenutno možete probati graševinu (naša glavna sorta) i muškat, a u 2022. spremamo pustiti i prvu crnu sportu vina. Cuve cabrrnet, sauvignon i merlot.

Sorte vinove loze od koje dobivamo kvalitetna vina sa zaštićenim zemljopisnim podrijetlom koja na izložbama vina redovito bivaju nagrađivana.

Naš moto je kvalitet a ne kvantitet, i to je tradicija koja se prenosi sa oca na sina kroz niz generacija. Naš cilj je poboljšanje kvaliteta vinarstva i vinogradarstva općenito kao i očuvanje tradicionalnih sorti loze.

Vina vinarije Vina Pavlagić

Graševina

Detaljni podaci

Belo vino, pakiranje 1l, procenat alkohola 11,5%

Vinariju možete kontaktirati putem email-a: jpavlagic@gmail.hr ili ih pozovite telefonom na broj: +385 91 322 3921.

Pored navedenih kontakt podataka vinarija je dostupna i na sajtu i društvenim mrežama putem sledećih naloga: https://vina-pavlagic.hr/, https://www.facebook.com/vinapavlagic.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte