Predstavljamo Vam vinariju Vinska klet KOGL koja je jedna od vinskih proizvođača iz regije Štajerska u Sloveniji. Suncem okupani vinogradi se nalaze u mjestu Velika Nedelja.

U svojoj proizvodnji vinarija ima sledeće etikete: BELO, VICTUS, PRIMUS INTER PARES, PINOT & PINOT, RIESLING & RIESLING, MUSKAT & MUSKAT.

Vinariju možete kontaktirati putem email-a: info@kogl.com ili telefonski na broj: +386 41 790 800.

Pored osnovnih podataka više detalja o novostima iz vinarije možete pronaći na njihovom web sajtu: http://www.kogl.net/si/.

Dodatne informacije o vinariji

Mlada, sveža i živahna; ostarela i prefinjena; manje ili više slatko i suvo; pretežno ili uzdržano; arogantan, luksuzan, ponekad skroman, … Tako različit, ali uvek isti. Naše. Sa Kogle. Oni zajedno sa nama dizajniraju, razvijaju se i menjaju. I obrnuto.

Vinarije Vinska klet KOGL

BELO

Renski rizling, Sauvignon, Chardonnay, Laški rizling

Bledo je limunske boje; tokom punjenja primećuju se živahni mehurići CO2. Nos je prilično izražen, vrlo voćan. Podseća na banane, pomorandže, zelene jabuke. U ustima je suvo, lakše. Rastvoreni CO2 i naglašena zrela kiselina daju mu živost i svežinu. Ukusan je, sa iznenađujuće dugim završetkom.

Detaljni podaci

Suvo belo vino, pakiranje 1l

VICTUS

Vino Victus nije rođeno zbog samog vina. Njegova misija je potreba za porukom. Namenjen je svima koji povezuju vino, ali i onima koji to ne čine. Njegov poziv je izazov i namenjen je svima nama.

Detaljni podaci

Suvo belo vino, pakiranje 750ml

PRIMUS INTER PARES

Ovogodišnji vremenski uslovi obezbedili su vinovoj lozi povoljne uslove za bogat rast i lakšu negu vinogradara. Leto i jesen su se stopili u jedno, zbog čega je grožđe sazrelo ranije nego obično. Većina žetve obavljena je u septembru.

Detaljni podaci

Suvo belo vino, pakiranje 750ml

PINOT & PINOT

Sivi pinot & Chardonnay

Detaljni podaci

Suvo belo vino, pakiranje 750ml

RIESLING & RIESLING

Laški rizling & Renski rizling

Detaljni podaci

Suvo belo vino, pakiranje 750ml

MUSKAT & MUSKAT

Detaljni podaci

Suvo belo vino, pakiranje 750ml

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte