Za danas smo pripremili prezentaciju vinarije Vinski salaš Čuvardić koja se nalazi u subotičkoj regiji u Srbiji. Zasadi vinove loze se nalaze u mjestu Subotica.

U standardnoj ponudi vinarija ima sledeća vina: Buvie, Chardonnay, Čersegi, Merlot, Frankovka, Rose.

Detaljnije informacije o nastanku, lokaciji i ostalim detaljima možete pročitati u nastavku    

Sa leve strane Kelebiskog puta, kada se krene iz pravca Subotice prema državnoj granici sa Evropskom unijom stoji salaš Čuvardić, poznati vinski salaš. Vinski salaš je stari očuvani vojvođanski salaš napravljen 1932. godine, koji pod uticajem globalizacije svojim posetiocima nudi mir uz autentičnu vojvođansku kuhinju, vino iz sopstvene proizvodnje, a za one koji hoće da osete sam duh salaša, odmor u senci stogodišnjeg vinograda. Salaš je vlasništvo Tunde i Petra Čuvardića, agronoma po struci koji je rešio da se okrene vinu, vinogradarstvu i očuvanju samoga salaša koji ima prošlost i porodičnu istoriju. Svojim rustičnim izgledom,domaćom kuhinjom i kvalitetnim vinom izvrstan je za trenutke predaha od gradske gužve ili kakvog dužeg putovanja. U sklopu salaša nalazi se i stogodišnji vinograd od čijeg grožđa se prave kvalitetna bela i crvena vina koja svojim ukusom osvajaju razne nagrade i simpatije posetilaca.

Vina vinarije Vinski salaš Čuvardić

Buvie

Detaljni podaci

Belo vino

Chardonnay

Detaljni podaci

Belo vino

Čersegi

Detaljni podaci

Crveno vino

Merlot

Detaljni podaci

Crveno vino

Frankovka

Detaljni podaci

Crveno vino

Rose

Detaljni podaci

Rose vino

Ukoliko želite dodatne informacije vezane za vinariju možete ih kontaktirati putem emaila: vinskisalas@gmail.com ili telefonom na broj: +381 65 456 7678.

Osim putem email-a i telefona, možete kontaktirati vinariju putem društvenih mreža: https://www.facebook.com/Vinski-sala%C5%A1-%C4%8Cuvardi%C4%87-305049679527754/.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte