Danas Vam predstavljamo vinariju Vrt koja se nalazi u Srbiji u subotičkoj regiji. Suncem okupani vinogradi se nalaze u mjestu Riđica.

U ponudi ove vinarije se nalaze sledeće etikete: Pesak sivi, Pesak žuti, Pesak plavi, Biser, Middle Riđo wine, Dark Riđo wine.

Detaljnije o vinariji možete pročitati ispod

Iz Riđičkog peska, na samoj granici sa Mađarskom izrasla je vinarija porodice Tripković. Pažljivim uzgojem i tehnološkim postupkom uspeli smo da proizvedemo vina čiji kvalitete je potvrdjen brojnim medaljama. Sa ponosom ističemo zlatnu medalju na sajmu vina u Beču za naše Middle riđo wine aromatizovano roze vino 2019 godine.

Vina vinarije Vrt

Pesak sivi

Pinot Grigio

Detaljni podaci

Belo vino, pakiranje 750ml

Pesak žuti

Muscat žuti

Detaljni podaci

Belo vino, pakiranje 750ml

Pesak plavi

Frankovka

Detaljni podaci

Crveno vino, pakiranje 750ml

Biser

Detaljni podaci

Penušavo vino, pakiranje 750ml

Middle Riđo wine

Detaljni podaci

Aromatizovano rose vino, pakiranje 750ml

Dark Riđo wine

Detaljni podaci

Aromatizovano crveno vino, pakiranje 750ml

Ako su Vam potrebne još neke informacije o samoj vinariji ili vinima koja proizvodi, obratite im se putem email-a: vinarijavrt@gmail.com ili telefonom na broj: +381 69 633 222.

O aktuelnostima u vinariji možete se obavestiti na društvenim mrežama: https://www.instagram.com/vinarijavrt/, https://www.facebook.com/vinarijavrt-1829497834020075/.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte