Autori našeg portala su za danas izabrali Testament vinariju koja je jedan od predstavnika dalmatinske regije u Hrvatskoj. Grožđe za vina ove vinarije dolazi iz mjesta Jadrtovac.

Ljubitelji vina prepoznaju ovu vinariju po vinima: Testament Pošip, Testament Opolo, Testament Babić, Mali T Babić, Testament Babić Coral.

U nastavku pročitajte detaljnije informacije o vinariji

Naši vinogradi nalaze se u vinorodnom kraju Sjeverne Dalmacije, u neposrednoj blizini srednjovjekovnog grada Šibenika. Specifični vremenski uvjeti i posebnost tla ovdje od vinove loze traže stalnu borbu za opstanak, a taj se vjekovni ritual osjeti i vidi u intenzivnijim, dubljim i punijim bojama, okusima i mirisima naših vina. Naša je kušaonica smještena u malom mjestu Jadrtovcu, među brežuljcima s kojih se pruža pogled na Jadransko more i šibenski arhipelag, i rado primamo posjete – pozvani ste! Naš je stručni enolog, autoritet za dalmatinska vina, uz pomoć inovativne tehnologije, stvorio bogata i kompleksna vina koja vas svojim opojnim okusom približavaju prirodi.

Vina Testament vinarije

Testament Pošip

Pošip

TESTAMENT POŠIP je bijelo vino – mirisom na koštunjičavo voće, krušku, cvijet kamilice i ljekovito bilje dalmatinskog krša. Okus je kompleksan i mineralan, sa svježim i slasnim završetkom.

Detaljni podaci

Belo vino, temperatura serviranja 12°C, procenat alkohola 13%

Testament Opolo

Babić

TESTAMENT OPOLO je ružičasto vino arome vinogradarske breskve i divljeg cvijeća. Okus prati miris, izvrsnog je balansa, punoće i svježine.

Detaljni podaci

Rose vino, temperatura serviranja 10°C, procenat alkohola 11%

Testament Babić

Babić

TESTAMENT BABIĆ je crveno vino tamne rubin, neprovidne boje, mirisa zrelog crvenog voća, tamne čokolade i začina. Okus je opulentan sa živim kiselinama i moćnom strukturom.

Detaljni podaci

Crveno vino, temperatura serviranja 16°C, procenat alkohola 13,5%

Mali T Babić

Babić

MALI T je crveno vino žive rubin boje, mirisa višnje Maraske i začinskog bilja. U okusu je voćno sa živim kiselinama i srednjim tijelom.

Detaljni podaci

Crveno vino, temperatura serviranja 16°C, procenat alkohola 14%

Testament Babić Coral

Babić

Od grožđa Babić, iz vapnenačkog krša enolog Juraj Sladić kreirao je ovo jedinstveno vino. Stvoreno na kopnu, odležalo u Jadranskom moru – na 20 metara dubine, pod tlakom od 3 atm i temperaturom od 10°C. Odražava terroir i karakter Babića.

Detaljni podaci

Crveno vino

Ukoliko želite dodatne informacije vezane za vinariju možete ih kontaktirati putem emaila: juraj@testament-winery.com ili telefonski na broj: 385 98 92 12 889.

Osim putem email-a i telefona, možete kontaktirati vinariju putem sajta i društvenih mreža: http://www.testament-winery.com/, https://www.facebook.com/testamentwinery/.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte