Pripremili smo za Vas prezentaciju Vinarije Čačija čija vina reprezentuju regiju Bregovita Hrvatska. Suncem okupani vinogradi se nalaze u mjestu Maglenča.

Ova vinarija između ostalog izdvaja sledeće etikete: Cabernet Sauvignon, Graševina, Chardonnay.

Evo šta u ovoj vinariji kažu o svom nastanku i poslovanju

Vinarija Čačija smještena je u Maglenči, općini Veliko Trojstvo. Vinarija je osnovana 2005. godine i ponosni je proizvođač prvih vrhunskih vina s geografskim podrijetlom Vinogorja Bilogora-graševina i cabernet sauvignon. Na površini od 5 ha vlastitih vinograda njegujemo 22 000 trsova. Vinogradi vinarije Čačija smješteni su na pitomim brežuljcima Bilogore na četiri lokacije – Maglenča, Veliko trojstvo, Martinac i Višnjevac. Osobitost položaja i povoljna mikroklima čine ovaj kraj i vina iz njega posebnim. Podrum Vinarije Čačija kapaciteta je 45.000 litara dok trenutna proizvodnja iznosi 30.000 litara kvalitetnog i vrhunskog vina od čega se većina odnosi na graševinu . Podrum je moderno opremljen i zadovoljava visoke standarde radnih procesa u preradi grožđa i vina.

Vina Vinarije Čačija

Cabernet Sauvignon

Detaljni podaci

Suvo crveno vino, pakiranje 750ml, procenat alkohola 13,8%

Graševina

Detaljni podaci

Polusuvo belo vino

Chardonnay

Detaljni podaci

Belo vino

Informacije o vinariji možete dobiti i putem email-a: dubravko@vinarija-cacija.hr ili putem telefona: +385 91 9204 205.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte