Danas Vam predstavljamo Vinariju Čaldarević koja se nalazi u Hrvatskoj u regiji Slavonija. Vinogradi su zasađeni u mjestu Orlovac.

Vinarija se može pohvaliti sledećim vinima: Graševina, Chardonnay.

U nastavku pročitajte detaljnije informacije o vinariji

Obiteljsko gospodarstvo Čaldarević nalazi se u Oriovcu nedaleko od Slavonskog Broda. Posjedujemo 2 hektara vinograda od čega je jedna trečina chardonnay, a na dvije trečine graševina. Prve vinograde u obitelji posadio je pradjed Mato još daleke 1889. godine. Usavršavanjem, obnavljanjem i proširenjem vinograda kroz cijelo stoljeće danas smo došli do suvremene proizvodnje vina. Godine 1996. kada smo dobili kontrolirano podijetlo, vina postaju prepoznatljiva, a kvalitetu ocjenjuju visokim ocjenama enolozi i znalci vina na mnogobrojnim natjecanjima diljem lijepe naše domovine. Sve dobivene pohvale i priznanja poticaj su za skoro proširenje novih nasada i proizvodnju još boljeg i kvalitetnijeg vina.

Vina Vinarije Čaldarević

Graševina

Detaljni podaci

Belo vino

Chardonnay

Detaljni podaci

Belo vino

Sva pitanja možete uputiti vinariji email-om: caldarevic-og1@hotmail.com ili telefonski na broj: +385 98 854 245.

Vinarija je aktivna i na društvenim mrežama: https://www.instagram.com/vina_caldarevic/, https://www.facebook.com/Vina-%C4%8Caldarevi%C4%87-1214309652008258.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte