Pripremili smo za Vas prezentaciju Vinarije Ljutica čija vina reprezentuju regiju Crmnica u Crnoj Gori. Vinogradi ove vinarije se nalaze u mjestu Podgor. Ova mala porodična vinarija sa izuzetnom reputacijom među ljubiteljima vina, proizvodi crveno i rose vino, ali i rakiju.

U standardnoj ponudi vinarija ima sledeća vina: Vranac, Rose.

Vinarija Ljutica

Dodatne informacije o vinariji

Naša priča počinje sa Radovanom Ljuticom, penzionerom, koji je svojom upornošću i interesovanjem stvorio brend visokog kvaliteta. Dokaz tome jesu brojne nagrade na raznim festivalima širom regiona. Danas vinarija uz pomoć svih članova porodice nastavlja da raste i planira budućnost razvijajući nove načine proizvodnje pravog, domaćeg i iznad svega kvalitetnog crmničkog vina i rakije.

Vina Vinarije Ljutica

Vranac

Vranac - Vinarija Ljutica

Vranac

Detaljni podaci

Suvo crveno vino

Rose

Rose - Vinarija Ljutica

Detaljni podaci

Rose vino

Vinarija Vam je dostupna na email adresi: milena.ljutica@gmail.com ili  stupite u kontakt sa njima pozivom na broj: +382 69 331 555.

Ostanite u toku sa novitetima ove vinarije putem društvenih mreža: https://www.facebook.com/vinarija.ljutica, https://www.instagram.com/vinarija_ljutica/.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte