Predstavljamo Vam Vinariju Mura Mare koja je smještena u Negotinskoj regiji u Srbiji. Vinograde možete posjetiti odlaskom u Miloševo.

U standardnoj ponudi vinarija ima sledeća vina: Kupinovo vino.

O vinariji možete pročitati u nastavku

Vinarija “Mura Mare” se nalazi u selu Miloševo na 3 kilometara severno od Negotina. Osnovana je 2018. godine.

Pre registrovanja vinarije, iskustvo u proizvodnji kupinovog vina nadograđivali smo i sticali kao poljoprivredno gazdinstvo od 2002. godine. Količine koje smo proizvodili kao gazdinstvo su bile, u sezoni, do 3000 litara.Tek 2018. godine smo se usudili da krenemo u proces registracije vinarije, kada smo u svojim plantažama imali 4 sorte kupina, potrebnih za proizvodnju kupinovog vina “Mura Mare”.

Najveći deo energije i investicija usmerili smo u preradu i kvalitet našeg proizvoda.

Vinarija “Mura Mare” otvorena je za saradnju sa svim potencijalnim kupcima, velikoprodajama i maloprodajama. Otvoreni smo za saradnju sa svim potencijalnim firmama koje imaju želju da nas imaju u svojoj ponudi.

Vina Vinarije Mura Mare

Kupinovo vino

Od kupina

Kupinovo vino “Mura Mare” je dobijeno isključivo od plodova kupina sa naših plantaža (ne kupujemo i ne prerađujemo kupine drugih).

Vino koje proizvodimo se sastoji od 100% plodova kupine, bez dodate vode, veštačkih boja i arome ili bilo čega što kupinovo vino ne čini prirodnim.

Slaganje uz hranu                 

Preporučuje se sa suvim kolačima ali i za imunitet.

Detaljni podaci

Slatko crveno vino, pakiranje 750ml, temperatura serviranja 10-12°C, procenat alkohola 14,5%

Ukoliko želite dodatne informacije vezane za vinariju možete ih kontaktirati putem emaila: muramaremilosevo@gmail.com ili telefonski na broj: 381 64 10 85 878.

Pored osnovnih podataka više detalja o novostima iz vinarije možete pronaći na sajtu: https://muramare.com/.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte