Danas Vam predstavljamo Vinariju Pejanović – Mond koja se nalazi u Crnoj Gori u regiji Crmnica. Suncem okupani vinogradi se nalaze u mjestu Limljani.

U ponudi ove vinarije se nalaze sledeće etikete: Crmnički vranac Mond, Mond barrique, Mond Vilina nota.

Detaljnije o vinariji možete pročitati ispod

Godine 1912, na sedam kilometara od Virpazara, u Crmnici, u selu Limljani nalaze se vinogradi porodice Pejanović gdje je započela vinska priča sadnjom prvih zasada. Već 1928. godine točila su se prva vina sa ovog porodičnog imanja. Tako je započela proizvodnja crnih i bijelih vina, koja će godinama koje su uslijedile donijeti mnoge prestižne nagrade koje su samo potvrdile kvalitet izrade vina.

Vina Vinarije Pejanović – Mond

Crmnički vranac Mond

Crmnički vranac Mond u sebi nosi korijene crmničkog kraja i majstorstvo starih vinara ovog prostora, koji su stvaranju vina uvijek pristupali sa strahopoštovanjem i posebnom dozom zaljubljenosti u prirodu.

Detaljni podaci

Crveno vino, pakiranje 750ml, procenat alkohola 14,8%

Mond barrique

Vino naglašene jačine, isprepletano voćnim aromama koje nadražuje sva čula. Slatko likersko vino Mond Barrique je perjanica vinskog nasljeđa porodice Pejanović, u koju su utkane sve tajne obrade grožđa koja seže vijekovima unazad u podneblje Skadarskog jezera.

Detaljni podaci

Slatko crveno vino, pakiranje 750ml, procenat alkohola 14,8%

Mond Vilina nota

Purpurni eliksir mladosti prožet voćnim notama.

Detaljni podaci

Slatko crveno vino, pakiranje 500ml, procenat alkohola 16,8%

Ako su Vam potrebne još neke informacije o samoj vinariji ili vinima koja proizvodi, obratite im se putem email-a: distribucija@pejanovic.com ili telefonom na broj: +382 67 347 759.

O aktuelnostima u vinariji možete se obavestiti na sajtu ili društvenim mrežama: https://ukusitradicija.me/, https://www.instagram.com/ukus_i_tradicija/,https://www.facebook.com/vinarija.pejanovicmond.7.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte