Današnji izbor za predstavljanje je vinarija Podrum Radosavljević koja je jedna od vinskih proizvođača iz regije Tri Morave u Srbiji. Vinogradi su zasađeni u mjestu Šljivovo.

Glavni atributi ove vinarije su sledeće etikete: Sauvignon, Ema, Rosa, Mina, Lazar.

Evo šta u ovoj vinariji kažu o svom nastanku i poslovanju 

Vinarija Radosavljević je porodična vinarija iz sela Šljivova, koja se nalazi u srcu obronka Kopaonika, Goča i Željina. Pripada novom talasu srpskog vinarstva i spada među mlade vinarije u Srbiji. Dugu tradiciju proizvodnje vina u familiji Radosavljević, 2010. je preuzeo predvodnik četvrte generacije vinara Mladen Radosavljević, stvarajući jednu novu, modernu vinariju sa idejom da vinarska iskustva svog oca i svojih dedova, uvede u 21. vek i da uz pomoć savremenih i inovativnih vinarskih tehnologija postavi temelje za vina novih generacija porodice Radosavljević.

Vina vinarije Podrum Radosavljević

Sauvignon

Sauvignon Blanc

Detaljni podaci

Belo vino

Ema

Tamjanika

Detaljni podaci

Belo vino

Rosa

Prokupac

Detaljni podaci

Rose vino

Mina

Merlot

Detaljni podaci

Crveno vino

Lazar

Chardonnay

Detaljni podaci

Belo vino

Vinariju možete kontaktirati telefonom: +381 63 555 215 ili putem društvenih mreža: https://www.facebook.com/podrum.radosavljevic.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte