Vojinovic

Danas Vam predstavljamo vinariju Podrum Vojinović čije je sjedište u Beogradskoj regiji, u Srbiji. Zasadi vinove loze se nalaze u mjestu Mladenovac.

U standardnoj ponudi vinarija ima sledeća vina: Poezija, Romansa, Opsesija, Istina.

Detaljnije informacije o nastanku, lokaciji i ostalim detaljima možete pročitati u nastavku

Od pamtiveka porodica Vojinović poseduje hektare vinograda i voćnjaka. Dok ne upije sav sunčev sjaj, puštamo grožđe da zri ne bi li nama za uzvrat dao nasjlađe vino. Kad kruška, breskva, kajsija i dunja okite svoja stabla i saviju mu grane, mi plodove sa zadovoljstvom prihvatamo jer znamo da ćemo iz njih iscrpeti najlepši nektar, a od njega ispeći najbolju rakiju. Uzimajući najbolje, a po izvornoj recepturi, koja se prenosila s kolena na koleno, pravimo vino i rakiju koji su najbolji za vašu dušu. Želimo da vam predstavimo paletu proizvoda u kojima mi uživamo godinama unazada i ono u čemu su uživale generacije pre nas.

Vinarija Vojinović Vam daruje najvrednije što smo dobili od naših vinograda i voćnjaka. Osetite iskonsku lepotu pića. Neka se pred Vama otvore neslućeni putevi na kojima ćete postati pasionirani ljubitelj vina i rakija. Postanit nepopravljivi hedonista sa vinima i rakijama porodice Vojinović.

Vina vinarije Podrum Vojinović

Poezija

Sauvignon Blanc

Vino snažne, kremaste strukture i prefinjenog voćno mineralnog karaktera.Rakošnan buke, prepun osvežavajućeg citrusnog voća sa delikatnim notama zove, suve trave, začinskog bilja i kremena.Bogat, skladan i veoma sočan ukus, prožet vibratnim tonovima jabuka i mandarinama, ostaje dugo u pamćenju.

Detaljni podaci

Suvo belo vino, pakiranje 750ml, temperatura serviranja 10-12°C, procenat alkohola 12,5%

Romansa

Roze suvo vino, proizvedeno od samotka crvenih sorti grožđa po jedinstvenom postupku proizvodnje vina tipa roze.Prozračne crvene boje, svežeg nežnog mirisa i pitkog laganog ukusa, sa kiselinama koje ga čine svežim i lepršavim.

Slaganje uz hranu                 

Uz lagana predjela, mlada mesa i voćne deserte

Detaljni podaci

Suvo rose vino, pakiranje 750ml, temperatura serviranja 8-10°C, procenat alkohola 14%

Opsesija

Cabarnet Sauvignon

Veoma bogat i složen kompleks, sačinjen od tonova višanja. kupina i crnih dudinja, sa nijansama crne čokolade i listova duvana.Vino je veoma ekstraktivno, ukus je mekan, a tanini slatki, sočni.Završnica ukusa je zaokružena, skladna, dugotrajna, voćna. Opsesija je bogato vino, sa velikim potencijalom za dugo obeležavanje.

Detaljni podaci

Suvo crveno vino, pakiranje 750ml, temperatura serviranja 14-16°C, procenat alkohola 13%

Istina

Vranac, C. Sauvignon

Crveno suvo vino, proizvedeno po tradicionalnom postupku proizvodnje crvenih vina. Tamno crevene boje, izraženog sortnog mirisa, punog, harmoničnog i lagano taninskog ukusa.

Detaljni podaci

Suvo crveno vino, pakiranje 750ml, temperatura serviranja 14-16°C, procenat alkohola 13%

Poslovno ime ove vinarije je NIKOLA VOJINOVIĆ PR PROIZVODNJA ALKOHOLNIH PIĆA TRGOVINA I UGOSTITELJSTVO PODRUM VOJINOVIĆ PRUŽATOVAC.

Ukoliko želite dodatne informacije vezane za vinariju možete ih kontaktirati putem emaila: office@vinarijavojinovic.com ili telefonom na broj: 011 8237-078.

Osim putem email-a i telefona, možete kontaktirati vinariju putem sajta: http://www.podrumvojinovic.com/onama.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , ,
Takođe pogledajte