Naši autori su za danas pripremili za Vas – Vinariju Tana koja je smještena u regiji Negotinska krajina u Srbiji. Svoje zasade vinove loze smestila je u mjestu Tamnič.

Među proizvodima ove vinarije naći ćete sledeća vina: Tama, Sinor, Suton.

Dodatne informacije o vinariji

Danas vinarija Tana proizvodi tri vrste isključivo crvenog vina iz sopstvenih zasada. Kontrolisanjem rodnosti dobijamo mogućnost da proizvodimo vina sa povećanim procentom alkohola i preko 15% koja pored jačine imaju izuzetno telo i strukturu. Insistiramo na dugom odležavanju vina kako bi iz ove dve sorte koje imaju veliki potencijal za starenje izvukli maksimum.

Vina Vinarije Tana

Tama

Merlot 100%

Detaljni podaci

Crveno vino, procenat alkohola 15,6%

Sinor

Cabernet Sauvignon 100%

Detaljni podaci

Crveno vino, procenat alkohola 15,3%

Suton

Cabernet Sauvignon 50% i Merlot 50%

Detaljni podaci

Crveno vino, procenat alkohola 15%

Ukoliko želite dodatne informacije vezane za vinariju možete ih kontaktirati putem emaila: office@vinarijtana.rs ili stupite u kontakt sa njima pozivom na broj: +381 62 45 45 33.

Osim putem email-a i telefona, možete kontaktirati vinariju putem sajta ili društvenih mreža: https://www.vinarijatana.rs/, https://www.instagram.com/malaprodavnicavina/, https://www.facebook.com/malaprodavnicasrpskihvina/.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte