Danas Vam predstavljamo vinariju Traikovsky koja se nalazi u regijama Tikveš i Povardarje u Makedoniji. Suncem okupani vinogradi se nalaze u mjestima Barovo, Bohula, Boshava, Krnjevo, Ploshtovo.

U svojoj proizvodnji vinarija ima sledeće etikete: THE SIGNATURE LABEL, Vranec, Belan, Cabernet Sauvignon.

Dodatne informacije o vinariji

Traikovsky Wines & Spirits više je od pukog brenda vina i alkoholnih pića. To je način života, života u svoj svojoj lepoti, suštine tradicije i bivstvovanja, radosti pripadnosti i iskrenosti, čistote prirode. Od nežnih i vrhunskih lokalnih klasika, poput rakije i mastike, preko niza svežih i aromatičnih vina, do remek-dela koja su bez premca na svetu, poput čuvene vinske rakije Traikovski VS, sve to je Traikovski Wines & Spirits. Porodična tradicija traje od 1922. I kad ih okusite, okusićete magiju, okusićete radost, okusićete život!

Vina vinarije Traikovsky

THE SIGNATURE LABEL

Rhine Riesling

Sveže i voćno suvo belo vino. Zrela kruška, sočna breskva, zelena jabuka, osvežavajuća korica limuna.

Detaljni podaci

Suvo belo vino, pakiranje 700ml, procenat alkohola 12%

Vranec

Vranac 100%

Traikovsky Vranec je jednostavna, voćna, kandirana verzija Vranca, sa ukusom kandiranog voća, lagana, sočna i sveža na nepcu. Podseća na Beaujolais Villages svojim notama bombona od jagoda i malina, mada su tanini malo gripljiviji i opori. Napravljeno od grožđa iz vinograda na 700 metara nadmorske visine, bez navodnjavanja i sa mešavinom kontinentalne, mediteranske i planinske klime, sa umerenim letima i dovoljnim količinama padavina, i taman dovoljnom količinom hladnog vazduha za izgradnju višeg nivoa kiselina i aromatičnih supstanci u grožđu.

Slaganje uz hranu                 

Slani proteini (tvrdi sir, meso sa roštilja itd.)             

Detaljni podaci

Suvo crveno vino, procenat alkohola 11,7%

Belan

Detaljni podaci

Suvo belo vino, pakiranje 700ml, procenat alkohola 13,3%

Cabernet Sauvignon

100% Cabernet Sauvignon

Traikovsky Cabernet Sauvignon je jednostavna, lagana, rustikalna, ali prijatna verzija Cabernet Sauvignona iz Makedonije, sa blago biljno-zelenim karakterom, hrapavim taninima i umerenom dužinom i složenošću.

Slaganje uz hranu                 

Kobasice na žaru

Detaljni podaci

Suvo belo vino, pakiranje 700ml, procenat alkohola 13,3%

Vinariju možete kontaktirati telefonski na broj: 02 305 2205.

Pored osnovnih podataka više detalja o novostima iz vinarije možete pronaći na njihovom sajtu: http://traikovsky.com.mk/.

Pronašli ste pogrešan podatak ili određeni podaci nedostaju? Budite slobodni da nas kontaktirate na email vinarije@vino.ba i mi ćemo ispraviti podatke.

Napomena: Navedeni podaci su preuzeti sa službenih stranica vinarije i vlasnik portala ne odgovara za tačnost istih.

, , , , , , , , , , , , , , , ,
Takođe pogledajte